One night standen som aldri dro hjem

På torsdag var jeg ute en liten tur med noen venner. Vi hadde vært ute hele dagen i sola og drukket boblevann og var litt over gjennomsnittlig frynsete i kantene når kvelden kom. Spamfilteret mitt var tilsvarende lavt da jeg tok med meg en fyr hjem etter enda flere drinker på en nærliggende pub. Jeg våknet opp dagen etter av alarmen på telefonen som kjeftet på meg og sa at jeg måtte dra på jobb.Fyren var bevisstløs og umulig å få opp så jeg sa han fikk slenge nøkkelen i postkassa når han dro. Da jeg kom hjem fra jobb satt jaggu fyren i sofaen min og så på TV. Hatt en fin dag? Skal jeg lage middag til deg? Sa han. Jeg ble litt satt ut av at han var der, men hadde jo lyst til at noen skulle lage middag til meg. Jeg hadde tross alt vært fyllesyk 8 timer på jobb. Så jeg sa ja til det, men at jeg skulle ut med noen venner etterpå. Det skulle han også sa han.

Jeg dro ut med venner og så ikke mer til han.... Før dagen etter.... da jeg våknet og så at han lå i senga mi. Han hadde gått rett inn på natten imens jeg sov. Hæ? Hva gjør du her? Spurte jeg. Ja, han hadde glemt telefonen sin der og tenkte at jeg synes det var greit. Javell sa jeg, men nå skal jeg opp og til Oslo på musikkens dag. Så nå må du gå. Han spurte om han kunne dusje først og jeg ba han nok en gang slenge nøkkelen i postkassa for jeg måtte nå et tog.Jeg var i Oslo hele dagen og utover kvelden. Jeg rakk ikke toget hjem så jeg tok inn på et hotell i byen. Da jeg endelig kom hjem søndag morgen etter 3 harde dager på fylla åpner jeg døren, som til min forskrekkelse var åpen. Der lå han i senga mi og sov. Han hadde drukket noen øl fra kjøleskapet mitt og røyket en pakke røyk han hadde funnet i skapet.

Da var det bare en ting å gjøre. Han ble nådesløst skjellt ut og hevet ut av leiligheten, sengetøyet ble skiftet og alle dører ble låst og vil forbli låst i all overskuelig fremtid. 

2 kommentarer

siri

07.06.2016 kl.17:53

He he.. hørtes ut som en stalker:P men godt du fekk han ut:D

07.06.2016 kl.22:00

Høres ikke bra ut,håpe jeg aldri oppleve sånt

Skriv en ny kommentar

Sjomannsvagina

Sjomannsvagina

29, Fjell

Jeg er en helt normal jente på 28. For å kunne skrive helt usensurert om sexlivet mitt velger jeg å være anonym.

Kategorier

Arkiv

hits